Környezet-egészségügyi Információs Pont kiállítás Környezetünk egészsége és a mi saját egészségünk egy. Nem lehet szétválasztani. Bolygónk, a Föld, egy csodálatos összefüggő rendszer, amelynek mi emberek is részesei vagyunk. Ez remek lehetőségeket, és egyben óriási felelősséget jelent számunkra. Sokat ronthatunk állapotán, és sokat javíthatunk, vagy inkább javíthatnánk……. Mindannyian mindennap döntünk, és ezzel hatással vagyunk az egész rendszerre, még ha sok esetben nem is tudunk róla. Kiállításunkon tényeket, ötleteket, lehetőségeket mutatunk be, a tablókon szereplő elgondolkodtató kérdésekkel, és válaszokkal látogatóink egy környezettudatosabb életmód kialakítását alapozhatják meg.

A belépődíj: 200 Ft/fő. Kérjük, a látogatás időpontját előre jelezzék felénk!

Csoportok részére, 8-30 fő között a kiállítás megtekintéséhez szakvezetés igényelhető, 30 fő felett csoportbontással tudjuk a szakvezetést biztosítani
Nagyobb csoportok esetén javasoljuk a Földanya Ékességei Kiállítás vagy az Ártéri Tanösvény csoportbontásos megtekintését.

Szakvezetés díja: 400 Ft/fő, hétvégén 480 Ft/fő (legalább 8 legfeljebb 30 fő részére)
A diákcsoportot kísérő két pedagógus számára a szakvezetés INGYENES.

Csoportok részére időpont egyeztetés a tervezett program előtt minimum egy héttel  szükséges, az alábbi elérhetőségeken:

06 20 /772 7970

vagy kmcs@goncol.hu. 


Warning: gethostbyaddr() [function.gethostbyaddr]: Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /home/albireoh/public_html/goncol.hu/kozos/ip.php on line 21